Cand usile bancilor sunt inchise, casele de amanet sunt deschise

No Comments

La banca, nu se duce oricine sa faca un imprumut! Este adevarat ca s-au simplificat etapele si pentru cei care isi iau salariile printr-o anumita banca au mai disparut din comisioane si nu se mai cer atat de multe documente, dar banca-i banca. In general, bancile se dechid la ora 9, nu lucreaza in zilele de sambata si duminica si nici de sarbatori.
La banca, se duce sa solicite un imprumut, o persoana cu o slujba stabila, care poate aduce adeverinta de salariat. Poate ca ai bunuri de vandut si de amanentat, in cazul acesta numai la o Casa de Amanet iti rezolva problema, fiindca operatorii de la ghisee nu sunt exclusivisti cu clientii pe absolut niciun criteriu!

La Casele de Amanet si pe site-urile lor oficiale am citit anuntul: cumparam ceasuri.
In rest nu am vazut pe nimeni disponibil sa iti dea bani in schimbul bunurilor tale care intra in categoria de lux. Sa zicem ca ai un ceas de lux de categorie superioara, adica A. LANGE & SOEHNE, AUDEMARS PIGUET, BLANCPAIN, BREGUET, FRANCK MULLER, PATEK PHILIPPE, ROGER DUBUIS, VACHERON CONSTANTIN si il scoti la vanzare. Intrebi cunoscutii cat sunt dispusi sa dea pe el, iar ei iti vor raspunde in doua moduri:
-le place modelul, lucratura, apreciaza finetea si precizia ceasului, dar nu au bani.
-au bani, nu atat de multi, este adevarat, dar nu-i intereseaza un ceas de lux, mai ales ca acum nu se mai poarta.

Sa risti sa te duci la banci? Iti vor spune de la obraz: „Unde ati vazut ca am afisat nou vreun anunt in care sa scrie:„Cumparam ceasuri?”
La Casa-amanet.com vei avea succes deplin cu ceasul tau si vei pleca si cu banii de la ghiseu. Evaluarea o poti solicita online, de la domiciliu, sa stii ce asteptari sa ai pentru ceasul tau de categorie superioara: ROLEX, BREITLING, CHOPARD, HUBLOT, ULYSSE NARDIN, CARTIER, OMEGA.
In afara de faptul ca este un cumparator sigur pentru ceasul tau de lux, Casa de Amanet prezentata mai sus ofera cel mai bun pret de pe piata.

Uneori esti pus in situatia de a imprumuta o suma mare de bani urgent, fiindca de ea depinde viata unei persoane dragi, sanatatea ta si a copilului, conditiile din casa. Ce te faci, cand banca nu te primeste fiindca nu ai adeverinta de salariat? Este posibil sa fii fara voia ta somer, sa ai alte surse de venit, sa iti doresti un loc stabil de munca, dar sa nu il gasesti!
Casa de Amanet prezentata mai sus iti cumpara si ceasul de lux de categorie medie: BAUME & MERCIER, LONGINES, TAG HEUER sa te ajute sa supravietuiesti.

Da, este bine sa stii ca numai de la ghiseele lor pleci cu banii, cand arde camasa pe tine si sa le fii recunoscator pentru asta. Poti amaneta sau vinde: ceasuri, telefoane mobile, laptopuri si tablete, autoturisme, bijuterii, fragmente de bijuterii si antichitati.
Calculatorul online pus la dispozitia ta pe site iti permite sa calculezi cu precizie banii pe care ii primesti pe bijuteriile de aur sau de argint, dobanda zilnica datorata, termenii si conditiile colaborarii.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *