Rochia versatila somon, o tinuta rapitoare de Revelion

No Comments

E vremea cand femeile frumoase roiesc prin magazine in cautarea unei tinute protrivite de Revelion. Gurese, pline de viata, energice, ele scotocesc mallurile si se citeste atata dezamagire pe fetele lor, incat iti vine sa le spui secretul tau! Sa le arati locul in care gasesc cele mai frumoase rochii de ocazie.

La Revelion nu se potriveste eleganta specifica unei nunti! Nu trebuie sa te duci imbracata nici cu o rochie banala pe care o porti pe strada sau la serviciu, nici cu una plina de sclipici, cu volane peste volane care sa te incomodeze la orice miscare, dupa cum se exclud si lungimile extreme.

Nu face sa porti un mini vulgar la o sarbatoare atat de importanta, nici o rochie cu trena de o jumatate de metru, pe care sa calce toti!
Avand in vedere ca sala in care se tine petrecerea va fi incalzita, nu imbraca o rochie de lana sau una foarte groasa in care sa traspiri si ia-ti masuri de precautie in cazul in care este posibil sa se faca frig: completeaza rochia foarte eleganta cu o capa care sa se asorteze!

Pot sa iti recomand sa mizezi pe originalitate cromatica, stiut fiind ca:

-multe invitate vor purta clasica rochie neagra. Este adevarat ca subtiaza si alungeste, dar tu trebuie sa fii unica, remarcata, laudata pentru alegerea ta! Lumea s-a saturat de rochii negre la petreceri.
-rosul, verdele, auriul si argintiul sunt culori mult prea solicitate de Craciun si de Revelion. Ele apar si in brad si in decoratiunile de tot felul si in ambalajele pentru cadouri.
-galbenul si portocaliul ar fi prea tipatoare, in plus sunt culori de vara-toamna.

Iata de ce te sfatuiesc sa cumperi ROCHIE VERSATILA SOMON PAL PLUS PAPION, care iti va aduce urmatoarele avantaje garantate:

-o economie de 40 de lei, bani pe care ii poti folosi la manichiura sau la coafat. Ea nu mai costa 140 de lei, ci poate fi cumparata cu 100 de lei. Nu gasesti rochie mai frumoasa la acest pret, ba in alte magazine am vazut rochii urate care costa de trei-patru ori mai mult.
-un papion intr-o culoare placuta, pe care il poti asorta si la alte tinute, inclusiv la o bluza sau camasa foarte eleganta si fusta.
-o rochie care se poate purta in 15 feluri si care surprinde placut mereu privitorii. Dispari 10 minute si apari cu rochia altfel aranjata, incat cei din jurul tau vor spune ca te-ai scimbat.
-o rochie care avantajeaza orice silueta si orice culoare de ten, a ochilor si a parului. Somonul (nu pestele, ci nuanta) avantajeaza pe toata lumea!

Acesta este o rochie fabricata in Romania cu simtul raspunderii, deci isi va pastra mult timp aspectul. Atat culoarea, cat si croiala permite accesorizare variata astfel ca aparitia celei care o poarta sa fie mereu proaspata.

Crede-ma pe cuvant ca trebuie sa comanzi si sa imbraci rochia versatile somon, cu papion in seara magica de Revelion!
Somonul este culoarea fericirii si a implinirii si iti rezerva succesul atat in seara de la cumpana dintre ani, cat si pentru anul care va veni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *