Mii de recomandari pentru OVB Romania

No Comments

Pentru prima data am auzit de OVB Romania la serviciu, in mod direct.

Unul dintre colegii de birou era suspect de o boala grava, iar noi, colegii, l-am intrebat daca are nevoie de ceva si ne-am mobilizat sa strangem bani sa ii fim alaturi in incercarea dramatica. Stiam ca era nevoit sa isi ia concediu medical pentru un timp si ca avea rate la casa si doi copii ce mergeau la gradinita cu program prelungit ca ei sa poata lucra.
I-am intins plicul cu bani si a fost tentat sa ni-l dea inapoi, apoi cand si-a dat seama ca facuseram acest gest din tot sufletul ne-a multumit cu lacrimi in ochi si ne-a vorbit despre asigurarea lui de sanatate mediata de consultantii financiari de la OVB Romania.

Societatea specializata pe mediatizarea de asigurari avantajoase pentru clientii din lumea intreaga isi desfasoara cu succes activitatea de 40 de ani in peste 14 state europene si de 12 ani in tara noastra.

Colegul nostru era linistit si pregatit sa lupte pentru viata si pentru familia lui, iar din punct de vedere finaciar nu era deloc ingrijorat fiindca:
-asigurarea ii deschidea potile clinicilor private care aveau si aparatura si echipamente performante, atat de investigatie, cat si pentru tratament
-lunar primea o suma de bani care sa ii permita sa supravituiasca
-in perioada bolii nu era obligat sa mai achite cotizatiile lunare pentru asigurare.

Toate au decurs conform previziunilor sale si a si scapat de boala in urma operatiei de la clinica privata numarul 1 din tara unde a fost primit si ingrijit datorita asigurarii.
Apoi am citit un articol de prezentare generala OVB Romania pe site-ul oficial Kanald.ro. si mi-am dat seama ca valorile se pot recomanda reciproc la modul sublim.
Articolul foarte bine structurat si persuasiv m-a convins a doua oara. In el se subliniaza cum milioane de clienti din lumea intreaga traiesc fara grija zilei de maine datorita sfaturilor intelepte si eficiente ale consultantilor financiari.

La asigurarile de sanatate se adauga cele de viata, care sunt la fel de bune. In general, cand pronunta „asigurare de viata” omul tresare gandindu-se la ce este mai rau, fiindca acest tip de asigurare nu a fost mediatizat corect, asa cum o fac redactorii care scriu pentru Kanald.ro.
O asigurare de viata nu se reduce la asigurarea viitorului supravietuitorilor in caz de decesul posesorului, ci la:
-ajutor in caz de boala ca o polita de sanatate.

-capitalizarea sumei, in cazul in care posesorul traieste mult si bine si nu se imbolnaveste, la batranete are o comoara pe care o primeste esalonat sau in totalitate, dupa cum isi doreste.
Se pot asigura si bunurile de folosinta indelungata si casele, dar se pot directiona bani si pentru pensii facultative.
Ma bucur ca vestea buna a ajuns la alte mii de cititori care nu au inca polite de asigurare mediate de OVB Romania, fiindca nu vor mai pierde timpul si vor contacta chiar acum, dupa lectura consultantii onesti si priceputi, sa isi asigure viitorul!

In ceea ce ma priveste, nu mai stau o clipa fara o asigurare de viata si pentru 2019 am in plan si asigurarea locuintei si a bunurilor de folosinta indelungata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *