Cum ma relaxez dupa o zi de munca

No Comments

Pentru multi, sfarsitul unei zile de munca semnaleaza momentul cand lasi indatoririle de la serviciu si te poti bucura de timpul liber. Pentru multe persoane, timpul liber inseamna cumparaturi, o cina la restaurant sau o sesiune intensa in sala de forta. Eu, in schimb, prefer sa stau in fata televizorului, ca sa butonez canalele pentru a afla care sunt ultimele noutati in lumea politica si ce ne mai rezerva astrele, privind-ul pe astrologul meu preferat.

Recent, mi-am cumparat si un televizor chiar mai mare decat cel vechi, deoarece doresc sa privesc totul in detaliu, la o rezolutie mult mai buna. Faptul ca lucrez cu calculatorul zilnic nu ma ajuta si de aceea am decis ca voi cumpara un televizor cu o diagonala mare.

Am intrat pe site-ul Dwyn.ro, un magazin online ce comercializeza electrocasnice de foarte buna calitate, dar si pentru ca detin o gama de televizoare foarte buna.

Site-ul lor ofera multe brand-uri de televizoare pentru bugetul oricui si, de asemenea, varietatea se extinde si la dimensiunile acestora.

Modelul pe care l-am cumparat de pe magazinul Dwyn.ro se numeste Panasonic TX-43FX600E UHD Smart Led, 108 cm.

Diagonala televizorului este de 108 cm, iar marimea ecranului are 43 inch. Aspectul imaginii este echivalent cu 16:4. Foloseste tehnologia High Definition 4kTV si are functia HDMI cu mai multe intrari, port USB, Ethernet si Wi-Fi.

Acest televizor este un vis devenit realitate pentru mine, mai ales ca sunt pasionat de tot ceea ce inseamna emisiuni si programe TV. Sunt foarte multumit de achizitia pe care am facut-o, mai ales in aceasta perioada, cand vor fi difuzate cele mai frumoase emisiuni tv, cu tematica Craciunului.

Recomand magaiznul online Dwyn.ro, deoarece ofera o gama foarte buna de televizoare, care difera in marimi si pret. Este imposibil sa nu pleci acasa cu un televizor de la Dwyn!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *