Xerox si Basware incheie un parteneriat la nivel global pentru servicii

No Comments

BUCURESTI, 13 decembrie 2018 – Xerox si Basware, liderul global in solutii source-to-pay in retea, facturare electronica si servicii inovatoare de finantare, au semnat un contract in cadrul caruia Xerox se va ocupa de operatiunile de tip scan and capture in cele peste 28 de tari in care Basware isi desfasoara activitatea.

In urma acestui acord, Xerox va gestiona aproximativ 24 de milioane de facturi pe an, oferind o solutie rapida si accesibila ca pret pentru cei peste 400 de clienti globali Basware care au nevoie de procesarea facturilor, in format fizic sau pe e-mail, pe masura ce fac trecerea catre procesele digitale.

Xerox si Basware vor lucra impreuna pentru a le permite clientilor din ambele companii sa acceseze cea mai mare retea de facturare electronica din lume si cele mai eficiente instrumente pentru scanat marca Xerox.

„Prin intermediul acestui parteneriat vrem sa ne ajutam clientii sa isi simplifice operatiunile, sa isi micsoreze cheltuielile si sa isi digitalizeze procesele de achizitii. La nivel global, ne concentram pe eficientizarea operatiunilor si pe implementarea strategiei noastre de dezvoltare, strategie ce implica in acest moment segmentul cloud si construirea unui business global scalabil,” a explicat Vesa Tykkyläinen, Chief Executive Officer, Basware Corporation. „Am ales sa colaboram cu Xerox deoarece livreaza cele mai bune tehnologii si servicii de pe segmentul scanarii de documente, pot lucra in mai multe limbi si, nu in ultimul rand pentru ca impartasesc valorile noastre si dorinta de a construi un ecosistem de parteneriate mai puternic.”

„Combinand resursele si punctele tari ale companiilor noastre, Basware si Xerox vor lucra impreuna pentru a aduce transformarea digitala in organizatiile din intreaga lume,” spune Hervé Tessler, presedinte International Operations, Xerox. “Basware si Xerox au acelasi obiective, de a livra cele mai bune servicii clientilor si de a sprijini cresterea acestora cu ajutorul inovatiei.”

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *