Razer îmbunătățește felul în care-și răsplătește utilizatorii, lansând noile RAZER GOLD și RAZER SILVER

No Comments

Singurul ecosistem construit în jurul gamerilor care-și răsplătește fanii este îmbunătățit cu noi recompense și noi moduri de a le obține

BUCUREȘTI, 13 decembrie 2018 – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă serie de aplicații și modificări la serviciile deja existente, concepute pentru a accelera și pentru a îmbunătăți modul în care jucătorii pot obține recompense pentru activitatea lor preferată: gamingul.

Elementul central al schimbărilor aduse este un nou sistem de credit virtual, a cărui componentă de răsplată se bazează pe Razer Gold și Razer Silver. Pe lângă denumirea nouă, noul sistem are o înfățișare nouă și oferă o experiență îmbunătățită, Razer Gold și Razer Silver asigurând valoare adăugată celor care cumpără jocuri și răsplătindu-le loialitatea cu produse Razer și cu premii digitale

Pentru a crește viteza cu care jucătorii pot dobândi Razer Silver, Razer readuce popularul program Paid to Play (Plătit să joci) în cadrul aplicației Razer Cortex, disponibil pe PC și pe dispozitivele mobile. Paid to Play le permite utilizatorilor să acumuleze Razer Silver pur și simplu jucând.

Razer Cortex este disponibil de acum pe toate dispozitivele mobile inteligente, jucătorii putând să dubleze viteza cu care câștigă Razer Silver, prin folosirea aplicației atât pe PC, cât și prin utilizarea dispozitivul mobil.

Razer a lansat și o nouă aplicație de desktop, denumită Razer SoftMiner, care pune la treabă puterea GPU nefolosită din sistemele de gaming ale participanților pentru a rezolva în fundal ecuații complexe bazate pe tehnologia ”blockchain”. Utilizatorii sunt răsplătiți cu Razer Silver în funcție de durata rulării aplicației SoftMiner și de puterea de procesare a PC-urilor deținute.

Co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a declarat: “Aplicațiile și serviciile Razer reprezintă o parte importantă a ecosistemului nostru construit pentru gameri și completează promisiunile de lifestyle făcute fanilor noștri. Îmbunătățirile ample aduse azi le reconfirmă celor 50 de milioane de utilizatori înregistrați în platforma noastră software dedicarea constantă de a oferi o experiență desăvârșită prin suita de produse Razer, de la cel mai simplu mouse sau tastatura care încorporează cea mai nouă tehnologie, până la aplicațiile next-generation disponibile azi.”

RAZER GOLD și RAZER SILVER – O nouă denumire, beneficii extinse

Lansat în premieră în 2017, Razer zGold și Razer zSilver au evoluat într-una din cele mai importante monede virtuale din lume, parte a unuia dintre cele mai mari platforme de recompensare, cu peste 5 de milioane de utilizatori înregistrați.

Pentru a simplifica și mai mult plățile virtuale și experiența de recompense oferită gamerilor, Razer zGold și zGold-MOLPoints sunt unite într-un singur beneficiu denumit Razer Gold. În mod similar,  programul de recompense bazate pe loialitate asociată cu tranzacțiile Razer Gold este reinventat sub denumirea de Razer Silver.

În prezent, Razer Gold este acceptat în peste 2.500 de jocuri și magazine digitale. De exemplu, atât Razer Game Store, cât și GamersGate acceptă Razer Gold ca metodă de plată. Razer Gold poate fi folosit și pentru tranzacții în cadrul celor mai populare jocuri de pe PC sau jocuri pentru dispozitivele mobile precum PUBG MOBILE, Black Desert Online, Bigo Live și Mobile Legends: Bang Bang. Peste 1 milion de puncte de tranzacții online și offline îi așteaptă pe cei dornici să achiziționeze Razer Gold.

Cel mai nou update aduce un Razer Gold reconceput pentru a fi mai simplu de înțeles și de folosit, dar și pentru a oferi mai multă valoare adăugată pentru fiecare dolar cheltuit.

  • Reîncărcări simplificate: Un dolar din moneda națională a jucătorului este acum echivalentul unei monede Razer Gold. Astfel, utilizatorii își pot alimenta contul, pot achiziționa jocuri și bonusuri în jocuri folosind cea mai populară monedă virtuală pentru gameri.
  • Mai multă valoare adăugată: Când jucătorii achiziționează credite în anumite jocuri folosind Razer Gold, ei beneficiază de rate de conversie preferențiale, care oferă mai multă valoare pentru fondurile cheltuite. De exemplu, cheltuirea a 0.99 dolari în PUBG MOBILE prin Google Play le aduce jucătorilor numai 60 Unknown Cash. Pe de altă parte, cheltuirea a 0.99 dolari folosind Razer Gold le aduce jucătorilor 74 Unknown Cash, o valoare crescută cu 23%.
  • Răsplată exclusivă: Pe lângă valoare adăugată, jucătorii vor primi și diferite bonusuri sub formă de obiecte in-game pentru folosirea Razer Gold. Campaniile din trecut și aflate în desfășurare includ o parașută decorată în stilul disponibil exclusiv pentru cei care folosesc Razer Gold în cadrul PUBG MOBILE, și o decorație exclusivă, Razer Hex, în cadrul War Thunder.

Jucătorii vor fi răsplătiți cu Razer Silver pentru fiecare monedă Razer Gold cheltuită. Cu cât mai mult Gold folosește un utilizator, cu atât mai mult Silver primește ca răsplată. Razer Silver este o monedă virtuală de răsplată care poate fi transformată printre altele în produse iubite de gameri sau în cupoane cadou. Razer extinde în mod constant catalogul de beneficii ce pot fi obținute prin Razer Silver, jucătorii putând să se aștepte la și mai multe recompense în viitorul apropiat.

Pentru a beneficia de schimbările aduse de Razer Gold și Silver, jucătorii trebuie pur și simplu să se conecteze la contul lor de zVault și să urmeze instrucțiunile asociate portofelului lor virtual, sau, dacă nu au încă un astfel de cont, să-și creeze unul în mod gratuit.

Ca rezultat al acestor acțiuni, utilizatorii vor fi răsplătiți instant cu 500 de Razer Silver. Cei care-și completează profilul Razer ID vor fi răsplătiți cu încă 500 de Razer Silver. Gamerii pot acumula și mai mult Razer Silver prin cheltuirea de Razer Gold și prin participarea la tombole, fiecare dintre acestea oferind șansa de a câștiga până la 50.000 de Razer Silver.

Pentru mai multe detalii vizitați gold.razer.com și silver.razer.com.

Întoarcerea programului PAID TO PLAY – Jucatul răsplătit cu RAZER SILVER

Popularul program Paid to Play se întoarce în cadrul aplicației Razer Cortex, disponibil nu doar pe PC, dar și în cadrul aplicației Razer Cortex Mobile destinată terminalelor Android. Razer Cortex Mobile oferă în momentul lansării suport pentru peste 60 de dispozitive Android.

Jucătorii pot obține Razer Silver prin lansarea jocurilor preferate din aplicația Razer Cortex, apoi jucarea lor pentru o perioadă de timp prestabilită. Cu suport și pentru dispozitivele mobile, jucătorii au șansa de a dubla viteza cu care dobândesc Razer Silver, calea spre recompensa dorită devenind astfel mai ușoară.

Noul program Paid to Play include noi mecanisme de câștig echilibrate astfel încât toți jucătorii să aibă șanse egale.

Pentru mai multe detalii vizitați Razer Cortex for PC și Razer Cortex for Mobile.

PC-ul inactiv pus la muncă în folosul utilizatorului

Jucătorii dispun de unele dintre cele mai performate PC-uri din lume, care adesea sunt lăsate inactive când posesorii lor sunt implicați în alte activități. Razer a lansat o nouă aplicație pentru a pune aceste mașinării inactive la treabă, prin rezolvarea în fundal a ecuații de tip ”blockchain” în schimbul Razer Silver.

Având la bază motorul de calcul dezvoltat de GammaNow, noua aplicație Razer SoftMiner este cea mai nouă adăugire în arsenalul software al Razer. Odată instalat și lansat, aplicația SoftMiner va rula în fundal pentru a rezolva puzzle-uri ”blockchain” utilizând puterea GPU nefolosită de alte aplicații.

Ca rezultat, utilizatorii sunt răsplătiți cu Razer Silver în funcție de timpul în care aplicația SoftMiner a fost activă, dar și de puterea de calcul a PC-urilor deținute.

Razer SoftMiner se află pentru moment în stadiul beta și poate susține până la 5.000 de utilizatori pe săptămână. Aplicația poate fi descărcată și instalată prin Razer Central, împreună cu Razer Synapse și Razer Cortex. Pentru mai multe detalii despre aplicația SoftMiner vizitați razer.com/softminer

“Nicio altă companie de gaming sau brand din zilele noastre nu dispune de un sistem atât de extins care să le permită gamerilor să obțină maximum din jocurile lor și din stilul lor de viață construit în jurul gamingului,” a adăugat Tan. “Razer Gold rămâne una dintre cele mai satisfăcătoare metode de a achiziționa jocuri și de a face achiziții în cadrul jocurilor. Dacă luăm în considerare și întoarcerea programului Paid to Play în cadrul Razer Cortex, plus noua aplicație SoftMiner, putem spune fără rețineri că Razer este singurul ecosistem care pune într-adevăr jucătorul în centrul său și care oferă cea mai rapidă cale de a obține recompense pentru activitatea lor preferată, jucatul.”

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

 

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *