Cu exclusivedoors.ro faci casa buna

No Comments

Anul acesta mi-am luat angajamentul de a duce la capat constructia casei. Pana in momentul acela, casa avea doar fundatia turnata, insa restul lipsea si mi-am propus sa fac totul de unul singur. Am estimat costurile pe foaie si am ajuns la concluzia ca va fi de investit mai ales pentru interior si acoperis. Mi-am propus ca in 6 luni sa termin totul si casa sa fie numai buna de locuit inainte de Craciun.

Desi inceputurile nu au fost usoare, am inceput incet, incet, sa muncesc la casa, iar rezultatele erau vizibile pe zi ce trecea. Dupa cateva luni de munca, casa a fost realizata si mai aveam de facut doar interiorul. Pentru interior, am vrut sa folosesc doar cele mai bune produse, incepand de la parchet, la usi si la instalatia sanitara.

Am ales cel mai bun parchet stratificat de 3mm, deoarece imi doream ca totul sa fie de durata fara sa renovez casa odata la 2 ani. De asemenea, pentru usile din casa am ales sa cumpar de la exclusivedoors.ro. Acesta un magazin profesional ce comercializeza o gama variata de usi metalice si usi pentru interiorul casei.

Magazinul detine o gama mare de usi exterior de inalta calitate, care va tine piept chiar si celui mai indraznet hot. Usile de pe exclusivedoors.ro sunt create special pentru a oferi un design unic casei, dar si rezistenta la diferite fenomene. De exemplu, usile pentru exterior cumparate de la exclusivedoors.ro, nu isi vor pierde niciodata culoarea sau luciul specific, chair daca vorbim de usile exteriore ale unei case. Usile lor protejeaza interiorul de cel mai aprig frig, dar sunt si rezistente impotriva razelor ultraviolete emise de soare pe timp de vara.

Aceste caracteristi au fost suficiente pentru a ma convinge sa cumpar usile de la exclusivedoors.ro. Intr-un final am ales si usi interior din lemn si sticla securizata. Acest tip de usi ofera interiorului un aspect foarte placut si cald, dand o atmosfera placuta in casa. Combinatia dintre lemn si sticla securizata este ideala mai ales pentru cei are opteaza pentru o casa cu tendinte moderne, dar care vor sa pastreze si un pic din nuanta tranditionala/rustica.

Pretul acestor usi este individual, deoarece inainte de a comanda produsul in sine, clientul trebuie sa trimita o cerere catre magazinul online exclusivedoors.ro pentru a afla pretul preventiv al produselor. Avand in vedere ca fiecare usa este fabricata pentru dimensiuni individuale, investitia merita din plin, deoarece utilizatorul ramane cu un produs inedit, de foarte mare calitate. De aceea, nu am regretat nicio secunda ca am cumparat usile pentru casa de la exclusivedoors.ro. Acest magazin mi-a oferit sansa de a cumpara produse unicat, fara sa cheltui foarte multi bani si care imi dau garantia ca vor rezista.

Spre deosebire de usile de “duzina”, cele produse de exclusivedoors.ro sunt elemente inedite care vor capta, de fiecare data, atentia invitatilor.

Am reusit sa temrin casa in intervalul pe care mi l-am propus si, datorita produselor de la exclusivedoors.ro, am oferit interiorului meu un aspect unic!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *