Serviciile profesionale Cotea Razvan

No Comments

Daca nu ati avut parte, pana acum, de serviciile profesionale Cotea Razvan, atunci este musai sa va aduc la cunostinta talentul acestui fotograf profesionist, pentru ca merita! Dar pentru inceput, o sa va povestesc cum l-am cunoscut eu pe Razvan. Se apopia botezul copilasului meu si imi doream un fotograf bun, care sa ofere pachete foto botez la preturi avantajoase, dar care sa realizeze fotografii expresive, care sa surprinda si emotia momentului. Cand am descoperit site-ul lui Razvan, am ramas impresionat de galleria foto de la botezurile la care a participat, iar de atunci am fost convins ca el este fotograful potrivit pentru evenimentul meu.

A fost un fel de dragoste la prima vedere. Stiu, poate suna prea siropos, dar acesta este adevarul. Asa ca nu am mai stat pe ganduri si am luat legatura cu acesta. Din fericire, era disponibil in ziua botezului copilului meu. Am avut si cateva intrebari, legate de serviciile sale, insa acesta a fost foarte prietenos si mi-a explicat, rabdator, tot ceea ce voiam sa stiu. Mi-a placut firea lui extrem de sociabila, fata de clientii sai. Doar o simpla conversatie telefonica a fost suficienta pentru a-mi castigat si mai mult increderea!

Cat de mult conteaza comunicarea intre client si fotograf? Foarte mult! Botezul copilului fiind cu tematica, i-am comunicat acest lucru si cum as vedea eu unele fotografii, iar el a inteles si mi-a garantat ca va integra viziunea mea in sedintele sale foto. Am fost multumit de intelegerea de care a dat dovada, iar faptul ca se adapteaza si dupa ideile clientului este un mare bonus pentru el (parerea mea), bonus care ii ofera un avantaj fata de ceilalti fotografi. Toate astea fiind stabilite, nu mi-a mai ramas decat sa astept ziua cea mare!

Si va mai marturisesc un secret: nu doar eu am fost multumit de Razvan, ci si sotia, familia si prietenii, care au marturisit ca s-au distrat foarte bine nu doar la petrecere, ci si la sedintele foto! Da, asta este inca un talent al lui Razvan, stie sa distreze oamenii si sa ii faca sa se simta confortabil, atunci cand pozeaza. Chiar si eu, care nu sunt cel mai fotogenic om, am reusit sa ies bine in poze (sau cel putin asta am vazut eu, in albumul foto). Apropo de album, nu doar ca pozele au fost extrem de clare, dar au surprins emotiile de pe chipul invitatilor, fapt care m-a emotionat profund. Abia in acel moment am inteles rostul unui fotograf profesionist la evenimente.

In concluzie, serviciile profesionale Cotea Razvan sunt indispensabile pentru un eveniment reusit. Asadar, apeleaza cu incredere la el, deoarece este un om deschis si prietenos, care stie sa comunice cu toti clientii, sa inteleaga si viziunea lor si sa o integreze perfect un sedintele foto pe care le realizeaza. Ce iti poti dori mai mult, decat fotografii reusite de la evenimentele cele mai importante din viata ta? Va spun eu: fotografii reusite, care sa transmita si emotie, ca sa va amintiti cu drag de acele momente.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *