Fotografia erotica nu te lasa, pana nu aduci modelul langa tine

No Comments

Fotografia erotica nu are nimic in comun cu fotografia vulgara. In timp ce barbatii isi tin pozele acelea, stim noi care, ascunse sub perna sau sub pat, sa nu fie vazute de nimeni, pozele erotice sunt considerate fara exagerare lucrari de arta.

Incercati sa admirati o expozitie realizata de Andreescu Gabriel fotografie erotica si va garantez ca fiecare dintre aceste poze ar putea sta foarte bine pe perete unei sufragerii elegante!

Te uti la modelele din poze si simti nevoia si curiozitatea sa o dezbraci din priviri, sa atingi pielea aceea catifelata si sa saruti ochii aceia scanteietori.
Este atat mister si delicatete in fiinta aceea, incat iti doresti ca pe firul unei poze sa jungi la acesta fata frumoasa. Vrei sa o tii in brate, sa ii asterni lumea la picioare ca ofranda pentru frumusetea ei.

Ai fi mandru ca toata lumea sa vada aceasta frumusete de fata la bratul tau, sub protectia mainii tale puternice de barbat.
Aproape ca nu te intereseaza daca este escorta sau lucreaza ca model intr-un studio videochat, ci o doresti din toata inima!
Din punctul tau de vedere, arzi de nerabdare sa obtii datele de contact ale fetei din fotografia erotica.

Iar tu, frumusete care i-ai pozat lui Andreescu Gabriel, stii tu cati barbatii ofteaza adanc cu pozele tale in mana? Le-au vazut pe site-urile oficiale cu care colaborezi si le-au printat. Adorm cu ele in mana si le iau cu ei la serviciu. Nu se pot desparti de aceste imagini, iar fotograful ti-a promis asta, iti amintesti si uite ca i-a reusit magia. De fapt l-ai ales fiindca ti-au placut toate pozele si filmarile realizate pentru celelalte fete. Si ochiul tau critic de femeie a admis ca acest fotograf specializat in poze erotice si sedinte foto videochat are o contributie decisiva in propulsarea modelelor in topul celor cu incasari maxime.

Acum privesti cu maxima multumire investitia ta in portofoliul acela si esti sigura ca o vei repeta de mii se ori.
Sedinta foto cu acest artist decurge agreabil. Stii cat de placut si generos este, cum a reusit sa iti alunge tracul si sa te faca sa lasi toate inhibitiile si sa apari asa cum esti, naturala, frumoasa, misterioasa!

Nu este cazul sa fii egoista si sa nu le spui si celorlalte fete despre ajutorul pe care Andreescu Gabriel il ofera modelelor care activeaza in industria frumusetii. Ar trebui sa intelegi ca este loc pentru fiecare sub soare si fiecare fata are frumusetea ei, iar pe a ta nu o ia nimeni.

Hai, fii generoasa si spune-le si altor fete cine ti-a realizat materialele de ai o clientela atat de sus pusa!
Aviz oricarui privitor! Pregateste-ti sufletul cu atentie pentru aprecierea unor poze atat de bine facute si in cazul in care iti place o fata, straduieste-te si o vei gasi! In cazul in care vrei si tu sa fii vedeta, nu sta pe ganduri! Porgrameaza o sedinta foto si vei fi cea mai fericita femeie din lume!
Tarifele lui sunt oneste raportate la succesul financiar pe care il obtin toate modelele care ii pozeaza si care lucreaza in industria frumusetii.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *