De unde poti angaja cea mai buna contabila Bucuresti

No Comments

Un contabil foarte bun se formeaza in timp. Nevoia de contabili este asa de mare, incat cei cu experienta sunt deja angajati la institutii renumite, iar cei care doresc sa faca angajari pentru acest departament pot angaja cea mai buna contabila Bucuresti de la firma Realcont.ro.
Aici, toti profesionistii sunt formati, fiindca au in spate cei 14 ani de experiente de succes. De ce este ideala acesta forma de inchiriere a contabilei?

1. Pentru ca nu este vorba de prezenta fizica la sediul firmei a contabilei, care ar fi foarte costisitoare. Totul se face elegant, de la distanta, se comunica prin posta electronica si telefonic.
Un birou necesita mobilier, computer, consum de energie electrica si caldura. Contabilul care se prezinta zi de zi la serviciu are nevoie de un spatiu aerisit si curat, consumabile la dicretie, plus tot ceea ce deriva din contractul colectiv de munca: dreptul la concediu medical, bonusuri. In cazul unei colaborari cu Realcont.ro toate aceste obligatiuni dispar.

2. Profesionistii de le Realcont.ro sunt in pas cu noile prevederi legale, de aceea ei nu gresesc niciodata si cei care ii angajeaza nu sunt amendati.
3. Sunt capabili sa ofere consultanta fiscala, economica si manageriala. Orice consultanta are temei legal si este realizata pe baze stiintifice. Pregatirea profesionala a contabililior de la Realcont.ro este la inaltime.

4. La un contract semnat pe un an cu aceasta firma se ofera servicii contabile gratuite pentru o luna. Niciun alt angajat nu ar face acest gest, in plus, dupa cum observam, un salariat permanent este mult mai costisitor decat cel inchiriat de la firma prezentata mai sus.
5. Un alt motiv important il reprezinta prezenta politei de asigurare profesionale. De 14 ani, contabilii care provin de la firma prezentata mai sus nu au gresit, dar in cazul in care se va produce o eroare, firmele vor fi despagubite 100%.

6. Sunt onesti, politicosi, prompti si disponibili. Este suficient sa le rasfoiesti portofoliul sa realizezi cum de au reusit sa aiba parteneri pe o perioada indelungata de 14 ani, adica de la infiintare. Sunt solicitati atat de firme particulare, cat si de institutii de stat. Clientii au numai cuvinte de lauda despre activitatea acestor contabili de nota 10.

7. Isi desfasoara legal activitatea, este o firma renumita prin calitatea serviciilor pe care le ofera si prin responsabilitatile pe care si le asuma.
Oricine are nevoie de o contabila, stie locul exact in care o gaseste. Nu este cazul sa riste, sa mearga la voia intamplarii, racoland un contabil prin anunturi la mica publicitate, cand timp de 14 ani toti contabilii echipei de la Realcont.ro au fost verificati la sange de catre cei care le-au solicitat serviciile. Beneficiarii acestia extrem de multumiti care au postat evaluari la superlativ ale colaborarii cu specialistii firmei garanteaza faptul ca o colaborare cu ei asigura evidente contabile corect intocmite, bunul mers al firmei sau companiei si succesul financiar.

Toate aceste argumente sunt suficiente sa va indrepte catre acest furnizor de servicii contabile cu notorietate pe piata muncii din tara noastra.
Profitati din plin de faptul ca semnarea unui contract pe un an cu o contabila de la firma prezentata mai sus va aduce gratuitate pentru o luna la aceste importante servicii!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *