Curatatorie covoare hoteluri

No Comments

Cu siguranta ca nivelul de educatie al oamenilor poate fi masurat prin mizeria sau dimpotriva curatenia pe care o lasa la hotel in urma lor.
Multi profita de faptul ca nu vine nimeni de la receptie sa ia camera in primire si atunci, au impresia ca au platit sa faca dezordine fiindca altfel nu se justifica pretul.

De ceva timp, din cauza expereintelor neplacute, in anumite unitati de cazare, poti citi anunturi de tipul: ”Va rugam nu mancati in camera! Restaurantul nostru va sta la dispozitie.”, „In camere nu se fumeaza”, ”Pastrand prosoapele curate diminuati poluarea panzei freatice.”


Poate ca ar fi bine, daca intr-o zi s-ar atrage atentia asupra faptului ca incaltamintea murdara de praf si de noroi sa fie lasata la usa si sa nu se mai umple covoarele de pete.

Nu poti sa mergi prin padure pe ploaie si sa intri in camera cu tot noroiul acela pe covoare fiindca raman pete. Sticla de suc lasata fara dop pe masa compromite si ea covorul fiindca va cadea in mod sigur varsand continutul colorat si lipicios pe fata acestuia.

Sigur ca detinatorii de hoteluri sunt exasperati, cand fac bilantul si isi dau seama ca trebuie sa inlocuiasca mochetele si covoarele din multe camere, dar stiu o curatatorie covoare de prestigiu care castiga mereu lupta cu petele, cu praful si cu microorganismele din saltele, tapiterii si covoare.

Curat-tapiterii.ro are experienta, o echipa de oameni minunati, aparatura si consumabile de calitate premium fiind curatatoria vestita pentru petele grele pe care le scoate de pe covoare intr-un timp foarte scurt. Specialistii care se deplaseaza la adresa indicata de client aplica tehnici novative, in fata carora petele nu mai au scapare. Este vorba de extractie-injectie si de curatarea cu aburi.

Multe pensiuni si hoteluri au contract de colaborare cu acesta curatatorie, mai ales ca serviciile sale se extind la: curata mochete, saltele, scaune, canapele si fotolii si scaune auto.
Personalul care se ocupa de curatenia in camere munceste mult in fiecare zi, dar nu dispune de echipamente si substante sa curete toate obiectele patate sau pline de praf din camere.

Curatatoria prezentata mai sus are in portofoliu firme renumite si isi extinde permanent colaborarile de la unitati de cazare, la firme de taximetrie, spitale si farmacii. Ii vedem lucrand si in malluri, findca scaunele restaurantelor se murdaresc repede, la fel fotoliile in care se asaza cumparatorii obositi.

Stiu ca isi fac bine treaba si in salile de asteptare ale aeroporturilor si garilor, de aceea calatorii se asaza fara retinere pe scaune.
Curat-tapiterii.ro iubeste curatenia si isi educa clientii in spiritul exigentei, de aceea ii invita sa ia in primire lucrarile. O sigura pata pe covor sau saltea reprezinta un esec pentru ei, iubitorii suprafetelor imaculate si fara microbi.

Tarifele practicate de ei sunt foarte mici daca avem in vedere importanat serviciului prestat. Oamenii lasa mizerie la hotelurile in care se cazeaza, dar nu accepta sa nu fie curate camerele si covoarele, prin urmare nu revin acolo unde au gasit praf in saltele si noroi si pete pe covor.
Un parteneriat cu firma prezentata mai sus asigura succesul si sanatatea celor care se cazeaza la hotel.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *