Fii Mos Craciun care o aduce pe Inna in mijlocul copiilor!

No Comments

Pentru copii scena este un miraj, iar oamenii dragi care evolueaza pe ea, adevarati idoli. Chiar si atunci cand au fost abandonati de familie sau dusi la caminul de copii, ei nu isi pierd increderea in cei pe care i-ar asculta non stop, fara sa doarma si sa manance.

Da, oricat ar fi de nedreptatit un copil, el nu isi pierde increderea in lume, fiindca intalneste in jurul sau si oameni adevarati care il sprijinesc sa faca primul pas cu dreptul in viata si care contribuiesc frumos la formarea caracterului lor fiind modele adevarate.
Firma noastra s-a hotarat sa organizeze minispectacole pentru orfelinate si azile de batrani de Craciun, cand ducandu-le pachete celor mici, o fetita cu ochi albastri si mari m-a intrebat fara sa clipeasca:

-Mosule, nu poti tu sa ne-o aduci anul viitor pe Inna? Sa nu crezi ca sunt nemultumita, dar o iubesc atat de mult si ma tem tare mult ca nu ma voi putea intalni niciodata cu ea pe pamant. Inna canta atat de duios, incat cred ca este cea mai buna mama si prietena din lume!


Ei, da, cei singuri si napastuiti de soarta au nevoie de daruri compensatorii de suflet, iar Inna este in mod sigur unul dintre ele, mai ales ca prin fetita aceea au vorbit de fapt toti copiii din orfelinat.
Ii stiu eu cum sunt! Oricat ar fi de amarati, visul mantuitor nu li-l poate lua nimeni de bunavoie. Vazand-o pe Inna in lumina reflectoarelor, cu costumele ei elegante si cu vocea divina, durerea devine mai suportabila, fiindca si ei se vad pe scena alaturi de ea. De fapt an de an, de cand organizam petreceri pentru cei singuri, Inna ii invita sa danseze langa ea, ii imbratiseaza, le face dedicatii si le incalzeste inimile.

Pentru asta firma noastra an de an se intereseaza de pret Inna concert si ni se face o oferta personalizata de care suntem foarte multumiti.
Inna este unul dintre cei mai solicitati artisti ai momentului, de aceea luam legatura direct cu impresarul din timp, sa nu dezamagim pe cei care asteapta sa le-o duca in fiecare an Mos Craciun.
Cum procedam? Intram pe site-ul oficial al firmei Contact-artist.ro sa vedem daca sunt noutati. Luam datele de contact, in cazul in care au intervenit modificari, sa nu fim surprinsi de schimbari, apoi vorbim la telefon cu impresarul.

Contact-artist.ro este o firma onesta, care isi respecta angajamentele si tariful comunicat la inceput. In afara de solistii foarte buni, cunoscuti in tara si in strainatate, de aici puteti programa si moderatori care sa prezinte cu cinste evenimentul organizat si actori de comedie care sa bine dispuna spectatorii.
O adevarata pepiniera de artisti valorosi va pune la dispozitie interpreti grupati pe genuri muzicale, nume de nototirtate ale scenei romanesti si internationale, profesionisti care prin glumele lor foarte bune pot descreti fruntile.

Inna va fi mereu capul de afis al concertelor de sarbatori oferite oamenilor aflati in situatii dramatice de viata, dar si al reuniunilor organizate cu salariatii nostri de sarbatori.
An de an obisnuim sa ne premiem angajatii in cadru festiv, Inna fiind nelipsita.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *