Sisteme de stocare a energiei electrice de cea mai buna calitate!

No Comments

In ziua de azi omenirea este absolut dependenta de energia electrica si de aceea avem nevoie de cele mai eficiente si inteligente sisteme de creearea a acesteia dar si de stocare. Un sistem de stocare energie este esential, nevoia de acestea existand in toate domeniile. In viitorul destul apropiat mai tot ce exista in jurul nostru va functiona pe baza de energie electrica, cel mai concret exemplu fiind domeniul auto, domeniu care usor, usor incepe timid dar sigur sa castige teren in fata celor pe benzina sau motorina.

Bateriile sunt utilizate intens in ziua de azi fiind indispensabile. Este nevoie de un sistem stocare energie de cea mai bune calitate care sa fie eficient si durabil. Astfel de sisteme pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la E-acumulatori.ro, aici gama de produse fiind foarte variata dar si accesibila, cu preturi pentru toti, fie ca este vorba de uzul personal ori industrial.

  • acumulatori este un important jucator de la noi din tara in domeniul produselor ce ai la baza energia electrica, fiind importatori ai urmatoarelor brand-uri: Duracell, Wentronic, Genesis, Enersys, Panasonic, Eneloop, LaCrosse, Varta, Duracell distribuitor Legrand, Exide, Varta, Bosch, Fulmen, Energizer. De asemenea, principalele puncte de interes pe care acestia se axeaza sunt in legatura directa cu independenta, energie regenerabila, casa inteligenta dar si noutati din acest domeniu si produse exclusive.

 

Principalele categorii de produse care se gasesc pe E-acumulatori.ro sunt urmatoarele:

  • Baterii
  • Acumulatori
  • UPS surse neintreruptibile de curent
  • Sisteme fotovoltaice si solare
  • Eoliene
  • Diverse alte subcategorii precum: auto, sisteme PC, laptop, etc.

Astfel de produse ce tin de energia electrica au nevoie sa fie reciclate, pe termen lung fiind daunatoare mediului inconjurator. Reciclarea reprezinta o necesitate absoluta pentru omenire iar acestia respecta prevederile legale din acest punct de vedere al regimului bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori.

  • ro, vor prelua in mod gratuit deseurile de baterii si acumulatori portabili pentru a fi reciclate asa cum trebuie. Acestea nu trebuie aruncate impreuna cu restul deseurilor menajere catre gropile de unoi, ci trebuie colectate pentru a fi transportate si reciclate corespunzator.

Se colecteaza separat baterii si acumulatori, fara a se amesteca alaturi de restul deseurilor:

  • PB – baterii cu plumb
  • Cd baterii cu cadmiu
  • Hg – baterii cu mercur
  • LiPo – baterii Litiu Polimer

Toate acestea sunt nocive mediului inconjurator si este esentiala recilcarea lor. Noi ca simpli utilizatori trebuie sa ne mobilizam ca atare, deaoarece chiar daca pe moment efectul poluarii nu pare sa ne afecteze, pe termen lung poluarea ne poate fi fatala.

Cu ajutorul echipei de profesionisti de la E-acumulatori.ro, veti putea beneficia de cele mai bune produse ce tin de stocarea energiei electrice in raport calitate/pret dar puteti proteja si mediul inconjurator simultan. Totul intr-un mod sigur si eficient cu ajutorul si sfaturile unor profesionisti.

Accesati site-ul acestora unde veti gasti o gama foarte variata de produse din toate categoriile mentionate mai sus, dar si toate datele necesare despre aceasta echipa care este gata sa va ofere consultanta necesara in vederea alegerii celor mai bune produse si servicii pentru nevoile tale.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *