Rozatoarele nu au ce sa caute in scoala

No Comments

Sunt administrator la o scoala dintr-un sat. Avem putine clase si fonduri si mai putine. Cu ajutorul celor din sat si al primarului, care a stiut cum sa investeasca banii, am reusit sa renovam clasele si grupul sanitar. Acum avem termopane, banci noi si multe alte lucruri necesare copiilor din scoala. Fiecare a contribuit cu ce a putut, inclusiv cu o mana de ajutor la zugravit si curatat. Insa, cea mai mare provocare pe care am avut-o atunci cand am renovat scoala, a fost lupta cu rozatoarele.

La subsolul cladirii, fiind intuneric si umezeala, am descoperit ca aveam sobolani mari cat o pisica. Acestia, afara de faptul ca rod absolut orice, reprezinta o sursa de microbi si bacterii. Riscul de a ne imbolnavi, atat noi cat si copiii, era imens. Nu era vorba de chestii trecatoare, ci de boli grave si nu ne doream nici noi, nici parintii sa punem in pericol sanatatea celor mici. Initial, am incercat cu metode clasice sa scapam de sobolani dar nu a functionat. Mai mult, medicul din sat, ne-a spus ca trebuie facuta si o dezinfectie. Atunci m-am gandit sa cautam firme deratizare care sa ne ajute.

Astfel am gasit Compania DDD. Aceasta este o firma cu foarte multi ani de experienta in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Compania DDD a colaborat cu firme si institutii de renume din intreaga tara, avand rezultate remarcabile. M-am gandit sa incerc sa ii contactez mai ales ca, dupa ce am consultat tabelul cu preturi servicii deratizare, mi-am dat seama ca tarifele sunt foarte bune. Am vorbit cu directorul si cu primarul si au fost de acord. I-am contactat si am optat pentru serviciul A.S.A.P., deoarece mai era foarte putin pana la inceperea scolii si ne doream ca totul sa fie asa cum trebuie pentru copii. Compania DDD a fost foarte prompta. Deoarece invazia de sobolani era foarte mare, au optat pentru o deratizare chimica si apoi pentru o dezinsectie. Totul a fost efectuat ca la carte. Am scapat de rozatoarele periculoase dar si de bacterii si microbi. Acum copiii au o scoala curata si lipsita de pericole.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *