Fotografiile – amintiri pentru o viata

No Comments

Te uiti cu nostalgie la fotografiile pe care le-ai facut cu multi ani in urma si acum le pastrezi intr-o cutie veche de la pantofi pe care nu prea o deschizi. Mereu ti-ai dorit ca tehnologia sa fie de partea ta si sa iti permita stocarea fotografiilor pe un dispozitiv, in ideea in care te vei uita destul de des la ele. Daca iti doresti cu adevarat sa pastrezi fotografiile sau sa le faci cadou, este momentul sa printezi cadrele de pe smartphone si sa achizitionezi cateva rame foto personalizate pentru tine si cei dragi.

Ia loc, pune-ti o cafea si gandeste-te la toate fotografiile pe care le ai de cand erai mic. Iti amintesti cum la fiecare zi de nastere faceai o fotografie cu tortul? Iar acum cand te uiti in cutia in care pastrezi aceste amintiri, ai foarte multe fotografii care iti arata evolutia ta. In zilele noastre avem la indemana smartphone-uri cu camere profesionale si cu un spatiu foarte mare de stocare, insa sa fim seriosi, cati dintre noi se uita la fotografiile pe care le facem?

Cea mai buna sotutie pentru a pastra aceste amintiri este sa descarcam fotografiile de pe telefoane si tablete si sa le ducem la un studio foto pentru a fi imprimate. Procesul nu se termina aici, pentru ca ar fi pacat sa arunci pozele in aceeasi cutie de pantofi unde se afla si celelalte. Este momentul sa achizitionezi cateva rame foto si sa iti faci un plan pentru a le aseza in casa.

Pe site-ul celor de la Agrafa gasesti o multime de modele si culori de rame foto care pot fi personalizate dupa gustul tau. Cu siguranta ai acasa un perete gol, asa ca achizitioneaza cateva rame de forme diferite, alege fotografiile preferate si pune-le pe perete. Acesta va fi coltul tau cu amintiri. Poti sa combini poze vechi si noi si sa faci diferite colaje cu ajutorul ramelor foto pe care sa le pui in diferite locuri din casa. Daca iti plac tablourile, poti realiza si singur un astfel de concept: ai nevoie doar de cateva rame, pe care sa le aranjezi intr-o anumita forma pe perete.

Daca te-ai hotarat ca este momentul perfect pentru a-ti redecora locuinta cu amintiri vechi si noi, nu uita sa achizitionezi cateva rame foto personalizate de pe site-ul celor de la Agrafa!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *