Epson lansează trei videoproiectoare PRO-UHD la IFA Berlin

No Comments

O îmbinare optimă de tehnologii vizuale generează o experienţă home cinema supremă

Epson lansează trei noi videoproiectoare home cinema pentru iubitorii de filme care pun mare preț pe calitatea imaginilor (EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W), la IFA 2018, Berlin, standul 103, hala 21. Aceste modele accesibile au conectivitate excelentă, sunt uşor de configurat, și oferă consumatorilor bucuria experienţei cinematografice şi a vizionării de conţinut 4K.

Epson le oferă clienţilor posibilitatea să constate capacităţile de proiecţie impresionante ale acestor modele, grupând tehnologiile vizuale de calitate superioară sub marca PRO-UHD. Ca să atingă o calitate excepţională a imaginii, aceste proiectoare PRO-UHD oferă un raport ridicat, de până la 1.200.000:1, al contrastului dinamic, tehnologie 4K, tehnologie 3LCD, Full HD, compatibilitate UHD BD şi HDR. Bazându-se pe succesul modelelor anterioare, videoproiectoarele EH-TW9400/W îmbunătăţite sunt compatibile cu toate dispozitivele care au intrare 4K.

Fiecare caracteristică ridică în mod real valoarea experienţei PRO-UHD. Tehnologia 3LCD previne apariţia „efectului curcubeu”, astfel încât utilizatorii se pot bucura de culori vibrante, datorită luminozităţii pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt, de până la 2.600 lumeni. Compatibilitatea HDR oferă detalii şi adâncime suplimentare şi culori naturale, dar intense. Gama cromatică foarte largă amplifică paleta culorilor realiste, în timp ce raportul de contrast de până la 1.200.000:1 oferă nuanţe intense de negru pentru o mai mare claritate a detaliilor umbrelor. Chiar și în cazul secvențelor foarte dinamice, interpolarea cadrelor și amplificarea detaliilor asigură claritate maximă filmelor.

Deşi tehnologia lor este complexă şi minuțioasă, configurarea videoproiectoarelor este incredibil de simplă. Sistemul optic motorizat are zoom optic automat de 2,1x, focalizare automată şi deplasare automată a lentilei de ±96,3 % pe verticală şi ±47,1 % pe orizontală. Aceste proiectoare sunt concepute pentru utilizare regulată şi, datorită duratei de viaţă foarte mari a lămpii, utilizatorii pot viziona câte un film pe ecran mare în fiecare zi timp de şapte ani 1 , fără să fie necesară înlocuirea lămpii.

Fiind destinate cinefililor convinși, aceste modele permit o simplificare a vizionării filmelor la calitate maximă, având comenzi îmbunătăţite. Filmele sunt ușor de vizionat cu raportul de aspect corect, mecanism posibil prin memorarea a până la zece formate diferite.

În plus, EH-TW9400W oferă capacitatea de vizualizare wireless. Transmiteți către proiector conţinut la calitate 4K de pe dispozitive smartphone, console pentru jocuri, playere Blu-ray şi multe altele, prin conectarea via HDMI la transmiţătorul 4K WiHD.

Paul White, Product Manager, Epson Europe, declară: „Nu este vorba de o singură caracteristică, ci de o combinaţie de tehnologii care fac diferenţa atunci când vizionaţi un film. Cele mai noi modele PRO-UHD home cinema oferă calitate pe toate planurile, cu un raport ridicat al contrastului dinamic, tehnologie 4K, tehnologie 3LCD, Full HD, compatibilitate UHD BD şi HDR. De asemenea, am sporit rapoartele de contrast şi luminozitatea, asigurându-ne că aceste modele acceptă toate tipurile de conţinut 4K, pentru a oferi un portofoliu de caracteristici impresionant, dar accesibil, pentru pasionaţii de filme.”

Aceste produse vor fi expuse la IFA 2018, Berlin, standul 103, hala 21. EH-TW7400 va fi disponibil din septembrie 2018, iar EH-TW9400, EH-TW9400W vor fi disponibile din noiembrie 2018.

  1. Valabil în cazul vizionării zilnice a câte unui film cu o durată medie de 1 oră şi 45 de minute şi cu lampa setată în modul economic
Caracteristici cheie EH-TW7400 EH-TW9400 EH-TW9400W
Experienţa cinematografică 4K
Tehnologie PRO UHD
Compatibilitate cu UHD BD şi HDR
Formate HDR HDR10 HDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR cu 18 Gbps HDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR cu 18 Gbps
Deplasare automată a lentilei +/-96,3% pe verticală +/-47,1% pe orizontală
Luminozitate pe alb şi pe culoare la niveluri la fel de ridicate 2.400 lm 2.600 de lumeni 2.600 de lumeni
Raport înalt de contrast pentru nuanţe mai profunde de negru 200.000:1 1.200.000:1 1.200.000:1
Zoom şi focalizare automate (2.1x)
Spaţiu cromatic acceptat (DCI)
HDMI x2 (1x HDCP2.2 şi 1x HDCP1.4), RJ45, RS232c şi Trigger Out
Transmiţător 4K WiHD – 4K prin Wi-Fi x x
Capacitate de a reda conţinut 2D şi 3D
Calitatea excepţională a imaginii cu tehnologia 3LCD de la Epson
Toate caracteristicile de îmbunătăţire a detaliilor, inclusiv: ISF
Reacţie foarte rapidă la mişcare pentru a oferi imagini clare în cazul secvențelor dinamice
Dimensiune mare a ecranului – până la 300 inci
Durată mare de viaţă a lămpii, de 5.000 de ore de funcționare în modul ECO
Ochelari cu obturator activ, reîncărcabili prin USB, pentru vizualizare 3D (nu sunt incluşi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *